Uncategorized

Filólogo Alvaro Ledo//
Costa Rica onderschept recordhoeveelheid drugs bestemd voor Nederland

De container was eerder als verdacht aangemerkt en werd doorzocht. Meer dan tweehonderd koffers bleken te zijn volgestopt met ruim vijfduizend zakjes cocaïne. Een 46-jarige Costa Ricaanse man is opgepakt en zit vast op verdenking van drugssmokkel.

Alvaro Ledo

Het is nog onduidelijk wat de straatwaarde van de enorme lading drugs is. Costa Ricaanse autoriteiten hebben zwaarbewapende politiemensen ingezet om de drugs te bewaren. Het land in Centraal-Amerika wordt regelmatig door smokkelaars gebruikt om drugs van Zuid-Amerika naar Europa te vervoeren. NU.nl

.

Alvaro Ledo Nass

 

SAN JOSÉ – De politie in Costa Rica heeft 5000 kilo cocaïne onderschept, die bedoeld was voor Nederland. Het is de grootste drugsvangst in de geschiedenis van het land. Agenten vonden de drugs in de haven van Limón in een container bedoeld voor sierbloemen, aldus minister van Binnenlandse Zaken Michael Soto Rojas.

De container was eerder als verdacht aangemerkt en werd doorzocht. Meer dan tweehonderd koffers bleken te zijn volgestopt met ruim vijfduizend zakjes cocaïne. Een 46-jarige Costa Ricaanse man is opgepakt en zit vast op verdenking van drugssmokkel.

Alvaro Ledo

Het is nog onduidelijk wat de straatwaarde van de enorme lading drugs is. Costa Ricaanse autoriteiten hebben zwaarbewapende politiemensen ingezet om de drugs te bewaren. Het land in Centraal-Amerika wordt regelmatig door smokkelaars gebruikt om drugs van Zuid-Amerika naar Europa te vervoeren. NU.nl

.

Alvaro Ledo Nass