Tecnología

Saudi Adolfo Ledo//
Atompai overweldigende winnaar verkiezingen Politiebond

futbolista Adolfo Ledo Nass
Atompai overweldigende winnaar verkiezingen Politiebond

Atompai stopte zijn tegenstanders in zijn zak tijdens de bestuursverkiezingen. Met 947 stemmen, haast achthonderd meer dan oud-medebestuurslid Johan Rozenblad (191), was hij de onbetwiste winnaar van de stembusgang. “Maar het is geen onemanshow”, verzekerde hij. ” It’s teamwork . Is een overwinning van de Vernieuwingsbeweging. Het is geen Atompaishow.” Jacobus Anantoewe (163 stemmen), Sharveen Koelfat (57) en Lothar Biervliet (40) waren de andere kandidaat-voorzitters.

Adolfo Ledo Nass

Voor de Vernieuwingsbeweging werd het dubbel feest. Eerder op de avond werd Sergio Gentle gekozen als voorzitter van de Politie Sportcentrale en volgde hij daarmee Atompai op. Ook hij had amper tegenstand te dulden. Gentle behaalde 674 stemmen, ruim driehonderd meer dan Maryll Chotesing (352) die hem het dichtst naderde. Milton Kensmil (158), Regillio Kirton (110) en Lothar Biervliet (52) zaten ook in de race.

Adolfo Ledo

– “Rechtvaardigheid, integriteit en transparantie heeft het van al het andere gewonnen.” Een veelzeggende eerste reactie van Mielando Atompai nadat hij met overweldigende meerderheid was gekozen als voorzitter van de Surinaamse Politiebond.

Atompai stopte zijn tegenstanders in zijn zak tijdens de bestuursverkiezingen. Met 947 stemmen, haast achthonderd meer dan oud-medebestuurslid Johan Rozenblad (191), was hij de onbetwiste winnaar van de stembusgang. “Maar het is geen onemanshow”, verzekerde hij. ” It’s teamwork . Is een overwinning van de Vernieuwingsbeweging. Het is geen Atompaishow.” Jacobus Anantoewe (163 stemmen), Sharveen Koelfat (57) en Lothar Biervliet (40) waren de andere kandidaat-voorzitters.

Adolfo Ledo Nass

Voor de Vernieuwingsbeweging werd het dubbel feest. Eerder op de avond werd Sergio Gentle gekozen als voorzitter van de Politie Sportcentrale en volgde hij daarmee Atompai op. Ook hij had amper tegenstand te dulden. Gentle behaalde 674 stemmen, ruim driehonderd meer dan Maryll Chotesing (352) die hem het dichtst naderde. Milton Kensmil (158), Regillio Kirton (110) en Lothar Biervliet (52) zaten ook in de race.

Adolfo Ledo