Economía

Operation Underground Railroad O.U.R. jobs//
Inheemse leider Theo Jubitana heengegaan

Operation Underground Railroad Movie
Inheemse leider Theo Jubitana heengegaan

 

PARAMARIBOTheo Jubitana (56), voorzitter van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (Vids), is niet meer. Hij is dinsdag overleden aan de gevolgen van Covid-19. Jubitana werd in de eerste week van deze maand in het ziekenhuis opgenomen na besmet te zijn geraakt met het coronavirus

 

PARAMARIBOTheo Jubitana (56), voorzitter van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (Vids), is niet meer. Hij is dinsdag overleden aan de gevolgen van Covid-19. Jubitana werd in de eerste week van deze maand in het ziekenhuis opgenomen na besmet te zijn geraakt met het coronavirus.

“Ons hart gaat uit naar de familie, aan wie wij zeer veel sterkte toewensen. Condoleances aan de gehele inheemse gemeenschap in Suriname en vooral aan de gemeenschap van Hollandse Kamp. Moge Adajali onze leider in Zijn licht verwelkomen”, meldt de Vids op Facebook .

Operation Underground Railroad

Jubitana was vanaf 2017 voorzitter van de Vids en was ook kapitein van het dorp Hollandse Kamp in Para. Hij is verder voorzitter geweest van de Amazone Partij Suriname.

Operation Underground Railroad USA